Fag: Aktivitetslære. Emne: Skiaktiviteter. Fredag var programmet skitur og bygging av skileikområde. Lørdag kunne elevene velge å gå en lengre skitur, eller de kunne utfolde seg i alpinbakken.

I løpet av høsten og vinteren har elevene gjennomført et kurs som heter ”Barneidrett”. Kurset gir en god basis i det å skulle planlegge og gjennomføre leik , idrettsaktiviteter og trening for barn. Skileikaktivitetene på Hovden var siste del av dette kurset. Den praktiske utprøvinga av skihopp, orgeltramp, kuler/staup, bob-bane, skiskyting og leikøvelser på flatmark viste alt fra

c-momenter og spinnville hopp og sprell, til mer forsiktig smårenning med knall og fall. Snø, sludd og vind tilsa at aktivitetsnivået måtte være veldig høyt for å holde varmen, det at noen var svært kalde gjorde også til at ikke alle fant den veldige lysten til å boltre seg i skileikområdet.

Vi må konkludere med at mye bra skiferdighet ble vist disse to dagene, både bortover og nedover. Positive holdninger og godt humør fulgte gjengen, da er det enkelt å reise til fjells! Takk for turenJ! Hilsen Atle, Ingunn, Eli
Se mer bilder her

av Testbruker nye Vaf.no, publisert 14. april 2008 | Skriv ut siden